Over Evelijn

Jouw kinderen zijn jouw kostbaarste bezit. Je wilt je kinderen een liefdevol en geborgen thuis geven zodat zij kunnen uitgroeien tot stabiele en sterke persoonlijkheden. Dit is de taak van de opvoeders en dat kan een grote uitdaging zijn. Ik wil je hier graag mee helpen zodat we de ontwikkeling van jouw kinderen optimaal kunnen bevorderen en jij met zelfvertrouwen en plezier deze taak kan volbrengen en optimaal kan genieten van je gezin en toekomst.

Ik ben Evelijn van den Hoogen-Gardeniers, moeder van 2 kinderen en coach voor ouders met kinderen in de leeftijd 0-8 jaar. Al jarenlang coach ik als communicatieadviseur in het bedrijfsleven veranderprocessen. Enige tijd geleden ben ik begonnen met de opleiding opvoedcoach. Kinderen zijn altijd een rode draad geweest in mijn leven, mijn hart ligt bij kinderen en door het moederschap werd dit steeds duidelijker. Het coachvak is echt iets voor mij en wat is mooier dit te combineren met mijn hart.

Ik ben een voorstander van positief, sensitief en daadkrachtig opvoeden. De ouderwetse drie R’s, rust & regelmaat & reinheid, staan bij mij hoog in het vaandel, deze zijn immers in elke moderne gezinssituatie toe te passen.

Foto van Evelijn van den Hoogen Gardeniers